Корзина 0 товаров
на сумму 0 грн.
Каталог товаров
Італійські новини

Італійські новини

02.08.2022

Поделитесь с друзьями:

Італійські новини
Нова розробка італійського виробника Tomasetto вже в наявності в нашому інтернет-магазині – форсуночна рейка IT01 BRAVO.  Це нова модель сімейства форсунок IT01, розроблена з метою забезпечення більш високої продуктивності та надійності.
Нові клапани «all-in-one» («все в одному») форсунок BRAVO картриджного типу забезпечують швидкий час відкриття та закриття, більш тривалий термін експлуатації та легкість в обслуговуванні завдяки концепції “Plug & Play” («вмикай і працюй»). Вона дійсно не вимагає налаштування електроклапану, гарантуючи оптимальну працездатність форсунки навіть після процедури технічного обслуговування, обходячись без складних процесів калібрування та спеціального калібрувального обладнання. Корпус рейки реалізований із спеціального полімеру і насправді є лише колектором для нероз'ємних "all-in-one" клапанів ("картриджів"), виготовлених повністю з металу. Калібровані сопла пригвинчуються безпосередньо до виходу клапана "картриджа".
Форсунки IT01 BRAVO мають 4-х циліндрове виконання та сумісні з переважною більшістю електронних блоків керування. Конструкція нових IT01 BRAVO не розбірна. Плунжер вже запресований в гільзу і форсунки не розбираються.
Catalog